1 Kasım 2008 Cumartesi

Ufuk FM’de Türkü Pınarı bu gün başlıyor

Yozgat’ın Sorgun ilçesinden yayın yapan Ufuk FM, halk kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan türkülerimizin seslendirileceği yeni ve renkli bir programa başlıyor.

Şah Ozan’la Türkü Pınarı

Bu gün başlayacak ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanacak olan programı, mahalli sanatçı Şah Ozan sunacak. Kendi bağlaması eşliğinde türküler seslendirecek olan Şah Ozan, programında sanatçı konuklarını da ağırlayacak. Bu gün ilk bölümü yayınlanacak olan programın konukları ise, Sorgun Ozanlar Derneği Başkanı şair Ali Rıza Sungur ile, Şah Ozan’ın İmam Hatip Lisesi 4. sınıf öğrencisi olan oğlu Ozan Arif Şahin.

“Şah Ozan’la Türkü Pınarı” isimli programa dinleyiciler de (0 354) 415 37 37 numaralı telefonu arayarak katılabilecek ve istekte bulunabilecekler. Programda, Yozgat’ın mahallî türkülerinin yanı sıra, Türkiye’nin değişik yörelerine ait türküler de selendirilecek.

İnternetten de dinlenebiliyor

Sorgun’da FM bandı 99.9 Mhz. üzerinden yayın yapan Ufuk FM’in yayınları, www.ufukfm.com adresindeki internet sitesinden, dünyanın her bölgesinden dinlenebiliyor.