2 Aralık 2008 Salı

Vali Çiçek, Sorgun’da incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sorgun ilçesinde yapımı devam eden bazı bina ve tesisler ile bazı okullarda incelemelerde bulundu.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, ilçelere yaptığı inceleme ziyaretlerine devam ediyor. Çiçek bu gün de Sorgun ilçesine ziyarette bulunarak, yapımı devam eden bazı bina ve tesisler ile bazı okullarda incelemelerde bulundu.

Ziyaretine Sorgun Kaymakamlığı’ndan başlayan Çiçek, Kaymakam Ertuğrul Kılıç’tan Sorgun’un durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’le birlikte Kapalı Spor Salonu inşaatı ve suni çimlendirme çalışmaları devam etmekte olan ilçe stadyumunu gezdi. Çiçek daha sonra sırasıyla; yapımı tamamlanan Feyzullah Bektaş İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, Özcan Yıldırım İlköğretim Okulu’nda açılan Okuma Yazma Kursu, Egemenlik İlköğretim Okulu inşaatı ve Osman Çavuş İlköğretim Okulu’nu ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Çiçek, Sorgun programına Özel Sorgun Anadolu Tıp Merkezi ve yapımı tamamlanan Sorgun Büyük Termal Apart Villaları’nı ziyaret ederek devam etti. Çiçek, incelemlerinin ardından, Sorgun Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, il ve ilçeden katılan bazı daire müdürleri ile bazı İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı bir değerlendirme toplantısı yaptı.