7 Kasım 2010 Pazar

Sorgun’da trafik kazası: 2 yaralı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, 65 yaşındaki Ceylan Çetin’in kullandığı 66 KH 719 plakalı TIR, E-88 Karayolu’nun 7. kilometresinde, Adem Dal yönetimindeki tohum ekme makinesi bağlı 19 KH 422 plakalı traktöre arkadan çarptı.
Kazada traktörde bulunan Celal Ekici ve Vedat Ekici yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansıyla Sorgun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

4 Kasım 2010 Perşembe

Sorgun canlı hayvan pazarı hizmete açıldı

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde 30 bin metrekarelik alan üzerine yapılan ‘Canlı Hayvan Pazarı’, AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Törende, şarkıcı Latif Doğan bir konser verdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, törende yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti olarak tarım ve hayvancılık alanında çiftçilere sağladıkları imkânlar hakkında bilgi verdi. Bozdağ, “Hükümetimiz, tarım ve hayvancılık konusunda çok sayıda kanun çıkartarak, çiftçimize yardımcı olmuştur. Bu dönemde çiftçimiz en büyük desteği almıştır. Kredi faizleri düşürülerek, çiftçimize ayrı bir destek sağlanmıştır” dedi.